Handla & Betala

Vilkor för kortbetalning

Vi använder oss av Handelbankens betalsystem för kortbetalningar. Vi accepterar Visa och Mastercard. Vi tillämpar inga extra avgifter när du betalar med kort och all kortdata hanteras säkert av vår betalväxel SVEA Ekonomi som är certifierade enligt PCI-DSS.

Vilkor för delbetalning

Genom vårt samarbete med Svea Ekonomi AB kan du teckna ett kontokreditavtal och därmed kunna delbetala ditt köp. Kredittiden väljer du genom att kryssa i det kampanjalternativ som passar dig bäst. Köpet kan alltid betalas i sin helhet närsomhelst, innan förfallodag. Sedvanlig kreditprövning sker efter att personuppgifterna lämnats i kassan, i vissa fall innebär detta att en kreditupplysning tas. En kopia på kreditupplysningen kommer i så fall skickas hem till dig. Har du några frågor så kan du ringa 08 – 514 931 13 för närmare information. Exempel på effektiv ränta vid köp om 10 000 kr, löptid 12 månader, 0 % ränta, uppläggningsavgift 195 kr, aviavgift 29 kr: 10,68 %.

Allmänna villkor

Standardiserad europeisk konsumentkreditinformation (SEKKI)

Betalningsvillkor 

Moms på 25 % ingår i alla priser.Vi erbjuder flera olika sätt att betala ditt köp.Delbetalning via Svea Ekonomi eller kort SEK eller Euro. Även kontant. För att kunna beställa på Webbplatsen måste Kunden ha fyllt 18 år.

Säkerhet vid köp

När du genomför en beställning så uppger du dina personuppgifter som namn, personnummer, adress och e-post. Vid en beställning godkänner du att vi lagrar dina uppgifter i vår databas och sedan använder dessa till att fullfölja våra åtagande gentemot dig.

Dina uppgifter kommer enbart användas till att leverera din order till dig och ingen utomstående har tillgång till uppgifterna.

Du kommer inte få SPAM via qbakamin.se på den e-postadress du uppgav. Efter en beställning kan du eventuellt få e-post gällande din order eller leverans.

 

Leveransinformation

 QBA levererar sina kaminer fraktfritt till kund inom Sverige.

Kaminer kan även avhämtas direkt hos QBA i Målilla. 

Vid köp av varor på Webbplatsen www.qbakamin.se gäller alltid 14 dagars ångerrätt i enlighet med gällande konsumentskyddslagstiftning. Detta innebär att Kunden har rätt att ångra sitt köp genom att meddela QBA AB detta inom 14 dagar  ( info@qbakamin.se ) från det att Kunden eller Kundens ombud tagit emot den beställda varan (ångerfristen).

Vid hemleveranser ansvarar kunden för att finnas tillgänglig på angiven adress för mottagande av gods vid tidpunkten som överenskommits med distributören. Om kunden uteblir vid denna adress och tidpunkt äger QBAAB rätten att ta ut en avgift på 495 kronor för varje ny utkörning av godset.

Ej utlösta gods

Om vi får tillbaka gods som inte lösts ut / hämtas ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig med beloppet motsvarande fraktkostnad för de kostnader som uppstår i samband med en sådan retur och hanteringskostnaden. 

 

Reklamation och fraktskador

Skada  eller förlust som är synlig, ska anmälas genast vid godsets mottagande och antecknas i det kvitterade exemplaret av transportdokumentet eller annan handling.
Mottagare av en sändning är skyldig att i omedelbar anslutning till mottagandet kontrollera om varan har en av emballaget dold skada.
Dold skada ska anmälas till oss snarast, dock senast sju (7) dagar efter mottagandet av sändningen. Fraktbolag ansvarar inte för dold skada som anmäls efter transport, om varan tidigare transporterats eller hanterats och inte före den sista transporten blivit kontrollerad för eventuell dold skada.

Skulle du få ett fel levererad vara ska du kontakta Kundtjänst ( info@qbakamin.se ) så snart som möjligt, dock senast inom 14 dagar vid fel levererad vara. Vi kontaktar dig inom några dagar.

 

Ångerrätt & garanti

Ångerrätt 

Vid köp av varor på Webbplatsen gäller alltid 14 dagars ångerrätt i enlighet med gällande konsumentskyddslagstiftning. Detta innebär att Kunden har rätt att ångra sitt köp genom att meddela QBA AB detta inom 14 dagar från det att Kunden eller Kundens ombud tagit emot den beställda varan (ångerfristen).   

Så här hanterar du enklast din retur/reklamation

Tag kontakt med qbakamin.se

Tänk på att du som kund, vid retur, ansvarar för att varan inte skadas i transporten tillbaka till oss.  Endast kamin i originalförpackning och ej varit inmonterad får returneras.

Garanti

Du har ett års garanti på QBA Pelletskaminer avseende materialfel men ej på handhavandefel. 

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår